Persbericht : Tatoeëerder schrijft (en tekent) nieuwe kinderboekenreeks; Meneer Snottebel

Meneer Snottebel is een avontuurlijk en nieuwsgierig type. Elke ochtend wordt hij wakker en is benieuwd wat de dag hem gaat brengen. Hij zet zijn hoed op en gaat naar buiten. Het nieuwe avontuur tegemoet!

Meneer Snottebel is bedacht door Erwin Brunsveld.

Hij vertelde dit altijd als verhaaltje voor het slapen gaan aan zijn kinderen. Meneer Snottebel maakt altijd mee wat de kinderen overdag hebben gedaan. Zo herbeleven ze met hem hun dag. Naar bed gaan is zo altijd een feestje. De eerste 24 jaar bestond Meneer Snottebel alleen in de fantasie van Erwin en de kinderen. 2 jaar geleden vroeg de vriendin van Erwin hoe Meneer Snottebel er eigenlijk uit ziet. Alleen volwassenen stellen zo’n vraag. Maar Erwin wilde haar niet teleurstellen en ging ervoor zitten. 3 minuten later stond Meneer Snottebel op papier.

De reacties waren zo positief dat het idee om Meneer Snottebel voor meer kinderen beschikbaar te maken steeds meer ging leven. Zo gezegd, zo gedaan!

Nu zijn er 4 digitale boekjes, een website met kleurplaten en spelletjes. Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan een app. Die verschijnt later dit jaar.

 

Meer over:

Erwin Brunsveld

In het dagelijkse leven is Erwin tatoeëerder. Hij heeft zijn eigen tattoostudio in de Achterhoek. www.inktsmid.nl. Erwin tatoeëert sinds 1984. Hij is vader van 2 zoons en 2 dochters.

Astrid Idema

Astrid Idema, de vriendin van Erwin Brunsveld is verantwoordelijk voor het gehele digitale gedeelte rondom Meneer Snottebel. Productie en uitgave van de boekjes, de website, sales/marketing en publiciteit. Zij heeft als (freelance) internet marketeer o.a. gewerkt voor eBay, Marktplaats en bol.com.

Meneer Snottebel

Meneer Snottebel heet in het Engels Mister Booger en in het Duits Herr Schnotz.

 

Links:

Websites:

www.meneersnottebel.nl

www.herrschnotz.de

www.misterbooger.com

Boekjes:

Nederlands

iPad: https://itunes.apple.com/nl/artist/erwin-brunsveld/id564477821?mt=11

Overige Tablets: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Ddigital-text&field-keywords=meneer%20snottebel

Engels/Duits - http://www.amazon.com/s/ref=sr_hi_2?rh=n%3A133140011%2Cp_27%3AErwin+Brunsveld&bbn=154606011&sort=relevancerank&ie=UTF8&qid=1369213075

 

Meneer Snottebel op de boerderij Meneer Snottebel gaat naar de dierentuin Meneer Snottebels avonturen ; de Tuin Meneer Snottebel gaat op vakantie

 

Meneer Snottebel Website