Bezoekje Geitenboerderij Ridammerhoeve wordt "Meneer Snottebel gaat naar de Geitenboerderij"

Het is altijd leuk om met (of zonder) kinderen de geitenboerderij te bezoeken. Wij gaan altijd naar de Ridammerhoeve in het Amsterdamse Bos.

Geitenboerderij Geitenboerderij

Het leukste is de geitjes melk te geven. Zorg wel dat je dan niet te laat gaat, anders zitten de magen van de geitjes vol.

Daarnaast is het leuk om in de periode te gaan als er kleine geitjes zijn. Bij de geitenboerderij is een speeltuin, een winkel met allerlei geitenmelk producten en uiteraard het restaurant waar je heerlijk kan lunchen of koffie met gebak eten.

Kijk voor openingstijden en informatie op de site van de Ridammerhoeve. Woon je niet in de buurt van Amsterdam? Kijk dan op Google Maps voor een geitenboerderij bij jou in de buurt.

 

Ben je benieuwd geworden naar het avontuur van Meneer Snottebel in de geitenboerderij? Er is een eBook versie en een Paperback. Het papieren boekje is een dubbelboek, waarin ook het verhaal "Meneer Snottebel in de moestuin" te lezen is. 

Het eBook download je en kan je op tablet of telefoon lezen met de gratis Kindle App. De paperback krijg je zonder extra verzendkosten thuisgestuurd.